• Profile picture of Blerim Krosi

    Blerim Krosi

    2 weeks, 1 day ago

    Alba Transport Kufomash


    – Alba – Transport Kufomash me përvojë shumvjeçare bën transportin e kufomave nga Gjermania, Holanda, Belgjika, Zvicra, Austria, Luxemburgu, Franca, Italia, Danimarka, Norvegjia, Suedia dhe vende tjera Europës – Për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Luginën e Preshevës, Mal të Zi dhe vende tjera.